SAMSUN / TEKKEKÖY - Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda 6,7 Aralık tarihlerinde satranç turnuvası düzenlenmiştir. Yapılan turnuvada 9A sınıfından Ahmet Yasin AY isimli öğrencimiz yarışmayı üçüncü olarak tamamlarken 10B sınıfından Yusuf Gürkan MARAP isimli öğrencimiz yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır. 10C sınıfından Yağız Alp AKOĞLU isimli öğrencimiz ise tüm rakiplerini geride bırakarak yarışmayı birinci olarak tamamlamıştır.

Ara

10 Kasım cuma günü Edebiyat Öğretmenimiz Yakup YAŞAR, Matematiik Öğretmenimiz Arzu SİVRİKAYA ve İngilizce öğretmenimiz Kurtuluş CANDAN başkanlığında hazırlanan Atatürk'ü Anma Programı okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimize sunulmuştur.

Ara

Okulumuz bahçesinde 9 Kasım Perşmbe günü Filistin'e destek olmak amacıyla öğretmen, öğrenci ve veli katılımıyla kermes düzenlenmiştir.

Kas

29 Ekim Pazar günü saat 9.30'da başlayan program ile birlikte öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Özgür İRKEN, Sümeyra TUĞRAL ve İngilizce öğretmeni Esin DEMİRBAŞ önderliğinde hazırlamış oldukları Orotoryo gösterisini sunmuşlardır. Ardından okulumuz öğretmenleri bağlama eşliğinde türküler seslendirmiştir. Okulumuz öğrencileri Kimya öğretmeni Ayşegül TAŞKIN'ın yönetimindehazırladıkları Zeybek gösterisini sunmuşlardır. Daha sonra gerçekleşen yarışmalar vb. etkinlikler ile 100. yıl kutlaması büyük coşkuyla devam etmiştir.

Ara

Milletimizin yüreğinde yanan bağımsızlık ateşini körükleyen, eşsiz eserleriyle millî mücadele ruhunu gelecek nesillere aktaran İstiklal şairimiz #MehmetAkifErsoy'u rahmet ve minnetle anıyorum